BELLA


BELLA

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

 » ADMINISTRATIV AREEA » REGULAMENT » 

Regulament

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulament la data de Mier Mar 19, 2014 1:32 am

Admin


Admin
Admin
Administratoriisunt persoane care deţin drepturile asupra acestui forum, cu puteri depline privind administrarea acestuia şi NU răspund în faţa celorlalţi membrii pentru deciziile lor.

Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalţi utilizatori ai forumului, se supun, ca oricare alt utilizator Regulamentului şi au grijă ca el sa fie respectat.
Moderatorii au doua funcţii:
Funcţia activă presupune ca moderatorul să creeze subiecte de discutie, să comenteze parerile celorlalţi, cu alte cuvinte să aducă ceva nou în gestionarea forumului.
Funcţia pasivă este legată de acţiuni administrative, întreprinse pentru desfasurarea discuţiilor în bune condiţii.

Orice membru poate devenimoderatorîn cazul în care se remarcă în mod pozitiv pe o perioadă mai îndelungată iar implicarea sa în forum este subliniată şi de calitate.

____________________________________

Nu voi insira aici reguli care sigur vor fi incalcate doar pentru ca exista. Pentru ca totusi este posibil ca unii membrii sa se lase luati de val, in afara apelului la BUN SIMT, am sa postez doar un singur paragraf din Regulamentul oficial al Forumului:

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.

Subliniez ca incalcarea acestui paragraf aduce dupa sine nu suspendarea, ca pana acum ci banarea directa.

"Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii.
Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate!

http://bella.forumgratuit.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum